+31 6 30 36 39 20 info@wwwatches.nl

Wat zeggen onze klanten?

Michiel

William Wien Watches blijft een aanrader… Scherpe prijs en wederom uitstekend geholpen met de aanschaf van een horloge. Dank!
Aantal sterren: 5 van 5

Falco

Beste William, bedankt voor je vertrouwen. Altijd weer een plezier om met jou zaken te mogen doen!
Ik zal / en kan iedereen adviseren, wil men in een van de prachtige uurwerken die jij hebt investeren, zeker doen, TOPPIE !!!
Aantal sterren: 5 van 5

Peter

Even met een collega meegegaan om voor hem een Seamaster te bekijken. Tevens mijn oude Omega meegenomen voor eventuele inruil. Zeer prettige ontvangst (lekkere koffie). Uiteindelijk loop ook ik het kantoor uit in het bezit van een nieuwe Omega! Mijn volgend klokje hoop ik weer bij William aan te schaffen. Dank voor het vertrouwen.
Aantal sterren: 5 van 5

Ronald Post

Donderdag mijn eerste Omega gekocht bij William. In een prettige, ongedwongen sfeer een aantal horloges bekeken. Was vrijwel meteen verkocht aan de Seamaster. Als ik later nog een horloge ga kopen, zal dit zeker weer bij WWW zijn. Bedankt voor de service.
Aantal sterren: 5 van 5

M. de Jong

Na al eerder een horloge aangeschaft te hebben bij William ben ik recent voor een tweede keer bij hem langs geweest. Ik ben zeer content met mijn nieuwe Speedmaster en over de scherpe prijs en uitstekende service. De passie voor horloges spat er vanaf bij William en ik hoop nog vaker langs te komen in de toekomst.
Aantal sterren: 5 van 5

Carool Beks (M)

Na enkele mails, foto’s en twee telefoontjes heb ik mijn Cartier bij William ingeruild. Direct een goed bod, een zeer correcte, plezierige communicatie en vandaag kreeg ik mijn nieuwe aankoop binnen. De deal had niet beter kunnen verlopen. Alle respect. Uiterst tevreden.

Groet, Carool

Aantal sterren: 5 van 5

Max

Vandaag mijn Breitling super ocean bij William ingeruild voor een Breitling navitimer Heritage.Deze ontmoeting vond in een prettige ongedwongen sfeer plaats. Mijn volgende aankoop zal hoogst waarschijnlijk weer bij William zijn.

Gr. Max

Aantal sterren: 5 van 5

Tjerk Boonstra

Donderdag 24 augustus een vrijwel nieuwe Chopard bij William opgehaald. Weer een leuke deal kunnen maken en uiterst plezierig behandeld. Top!

Aantal sterren: 5 van 5

Joost

Vorige week mijn prachtige Panerai ontvangen. Dinsdag betaald, donderdag in huis.
Heel tevreden.

Aantal sterren: 5 van 5

Arie

Gisterenmiddag contact gehad met William ivm een Rolex Oyster voor mijn vrouw. Inruil van haar horloge was geen probleem en kwam er met William snel uit. Gisterenavond heb ik mijn vrouw al mogen verrassen en ben erg tevreden over de afwikkeling. Wiliam bedankt.
MvrGr,
Arie

Aantal sterren: 5 van 5

Copyright © 2018 William Wien Watches - KvK Arnhem 09157817